abdalah.hassan

د / عبداللاه عبداللطيف عبدالله حسن

استاذ مساعد - قائم بعمل رئيس قسم علوم الألبان كليه الزراعة جامعة سوهاج

كلية الزراعة

العنوان: كلية الزراعة- قسم علوم الألبان- الدور الثالث الجناح البحرى

80

إعجاب

الاسم : عبداللاه عبداللطيف عبد الله حسن

الوظيفة : استاذ مساعد قسم علوم الألبان

كلية الزراعة – جامعة سوهاج

تاريخ الميلاد : 22 – 1 – 1974

الحالة الاجتماعية : متزوج

تليفون العمل :    0932280127

 

تليفون المحمول : 0101813291

بريد الكتروني : drabdellahhassan@gmail.com


2019-12-16 13:05:54
اعلان لطلاب الدراسات العليا (دكتوراه )
تقرر عقد امتحان العملي مقرر تكنولوجيا انتاج الجبن ( دكتوراه) يوم الاخد الموافق 22 - 12 - 2019 الساعه التاسعه صباحا إقراء المزيد

2019-11-27 03:55:48
اعلان لطلاب المستوي الثالث  مقرر ميكروبيولوجيا الاغذية والألبان
تقرر عقد امتحان أعمال السنه للطلاب الذين تخلفو عن الامتحان الاول يوم الاثنين الموافق 9 /2019/12 الساعه العاشره صباحا بالتوفيق للجميع إقراء المزيد

2019-11-26 09:49:38
طلاب المستوى الثاني مقرر تكنولوجيا منتجات الالبان
تقرر عقد امتحان أعمال السنه للطلاب الذين تخلفو عن الامتحان الاول يوم الأربعاء 2019/12/4 الساعه العاشره والنصف صباحا بالتوفيق للجميع إقراء المزيد

2018-10-24 07:55:25 | الكلمات المفتاحية Ras Cheese, Quality Enhancement, Sodium Chloride, Potassium Chloride,
Quality Enhancement of Ras Cheese with Sodium Chloride And / Or Potassium Chloride
_as cheese was made by the traditional method__ from a _ _mixture of__ buffalo’s and _ _cow ’s milk. The resultant cheese was chemically, microbiologically and sensory evaluated during ripening (90 d.). The results indicated that moisture, fat, fat in dry matter, soluble nitrogen, soluble nitrogen coefficient, total volatile fatty acids, soluble tyrosine and soluble tryptophane of fresh Ras cheese ... إقراء المزيد

2018-10-24 07:42:21 | الكلمات المفتاحية milk analyzer, formalin, heat treatment, adulteration,
DETECTION OF RAW BUFFALO'S MILK ADULTERATION IN SOHAG GOVERNORATE
A total of 85 raw buffalo's milk samples were collected randomly from dairy shops (n=25), street vendors (n=30) as well as from farmer's houses (n=30) in Sohag Governorate. These samples were physically and chemically examined in order to determine whether they were adulterated by addition of water, partial skimming of fat, addition of inhibitory substances, preservatives or commercial additives and ... إقراء المزيد

2018-10-28 16:50:44 | الكلمات المفتاحية Low Fat, Ras Cheese,
Quality Enhancement of Low Fat Ras cheese
low fat cheese إقراء المزيد

2018-10-28 16:44:02 | الكلمات المفتاحية lowsalt, Domiati Cheese,
Characteristics of Low Salt Domiati Cheese
low salt Domiti cheese إقراء المزيد

2018-10-28 16:30:52 | الكلمات المفتاحية Low Fat Domiati Cheese Made wi,
Characteristics of Low Fat Domiati Cheese Made with Sodium Chloride and /or Potassium Chloride
Domiati cheese was made by the traditional method from a mixture of Buffalo’s and Cow ’s milk (2% fat). Milk was salted by 2% salt either singly or as mixtures of sodium chloride and potassium chloride at a molar (ratio) of 2:0, 0:2, 1:1 and 2:1, respectively. The resultant cheese was chemically, microbiologically and sensory evaluated during storage at refrigerator ... إقراء المزيد